Velkommen til Nicolinehus i Aarhus Ø

Velkommen til Nicolinehus i Aarhus Ø. Nicolinehus er en ny destination i hjertet af Aarhus Ø, som kan blive dit nye hjem i de lækreste omgivelser med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets bølgeslag lige ved hånden. Med andre ord indeholder Nicolinehus alt hvad du behøver indenfor en overskuelig rækkevidde. 

Vi vil i dette skriv fortælle dig mere om Arkitekturen i Nicolinehus som uden tvivl er helt spetakulær, og i den grad en helt nytænkende måde at tænke etagebyggeri på. 

Nicolinehus er innovativt og unikt

Nicolinehus er lige så meget et livsværk som et bygningsværk, som er tegnet af de prisvindende Aart Architects, som i den grad har flair for at tænke innovativt og implementere nye tiltag, som ikke er set før. Nicolinehus er et glimrende eksempel på deres innovative og kreative tankegang. Ambitionen med Nicolineh us har været at skabe et hus, der binder by og hav sammen i en enhed, så du har det allerbedste fra de to verdener. Nicolinehus er et byggeri, der forbinder mennesker sammen gennem nye oplevelser i trygge, hjemlige og vante rammer. I Nicolinehus befinder du dig i Aarhus Ø sammen med Aarhus C og resten af Aarhus i en unik sammensmeltning. 

Det særlige ved Nicolinehus’ placering, som i den grad bare skal nævnes er, at der er vand og kajkant til begge sider, og derfor bor man altså næsten lige i vandkanten, samtidig med at man bo centralt i Aarhus. 

Nicolinehus er tænkt som at skulle være omdrejningspunktet i Aarhus Ø, som forbinder mennesker sammen via gode oplevelser. 

I stueetagen i Nicolinehus Nord kommer der en markedshal med stader og boder, der indeholder mad, drikke og forskellige specialvarer. Dette er altså en attraktion, der vil gøre Nicolinehus til en attraktivt sted at bo, og lægge vejen forbi og skabe en sjælden stemning for både beboere og besøgende året rundt, hvor fællesskabet beboerne imellem kan få lov til at blomstre. 

Udover en stor markedshal, bliver der også bygget en hel ny og stor Føtex, så du altid kan gøre dine dagligvareindkøb nemt og bekvemt. Udover en Føtex bliver der også anlagt nye butikker i underetagen i Nicolinehus med både en ejendomsmægler, apotek, frisør, cykelhandler mm. Nicolinehus er tænkt som et byggeri, som skal bruges – og ikke bare et sted man opholder sig fordi man bor der. 

Fællesskab er nøgleordet, og fællesskabet kan rigtigt få lov til at udfolde sig på taget af Nicolinehus.