Billige grupperejser hos JeresFerie

Med COVID-19 restriktioner som lempes og med flere lande, der åbner op for turisme igen, er det igen blevet tid til at komme ud og rejse og opleve nogle spændende destinationer.

Med billige grupperejser kan du samle venner eller familie, og planlægge en spændende grupperejse fuld af oplevelser og gode minder. 

JeresFerie udbyder en lang række forskellige grupperejser, som i kan skræddersy efter jeres behov og ønsker. Fælles for dem alle er at de er billige, så i kan få oplevet så meget som muligt, uden at bryde jeres budget. 

Du kan gå ind og blive inspireret på deres hjemmeside Grupperejser, hvor du også kan kontakte en rejsekonsulent for en uforpligtende samtale om jeres muligheder. Du kan også læse med her, hvor du får en introduktion til alle de muligheder, som JeresFerie har at byde på. 

Forskellige grupperejser til forskellige lyster

JeresFerie byder på diverse grupperejser, som alle har forskellige formater og destinationer. Her kan i finde en lang række destinationer såsom Budapest, Krakow, Tatra bjergene, Tjekkiet, Slovakiet og Prag. I kan selv vælge formatet: Om det skal være en storbyferie eller en aktiv ferie fyldt med adventure aktiviteter. 

Når du booker hos JeresFerie kan i selv byde ind på de oplevelser, som i gerne vil opleve på turen, så alt er planlagt og bestilt når i rejser afsted. Dette giver jer ro på rejsen, da i blot skal møde op og opleve. 

JeresFerie sørger for god service og gode oplevelser

JeresFerie har sørget for at det er nemt og simpelt at booke rejser, uden skjulte gebyrer. Dette betyder, at den pris som fremgår på hjemmesiden er den pris, som i skal betale – og ikke mere. Derudover kan i vente med at betale for rejsen til 10 dage før du skal afsted. 

JeresFerie tilbyder fri afbestilling op til 10 dage før jeres afrejse, og i får fuld refusion hvis rejsen ikke kan gennemføres. Derudover er JeresFerie en del af Rejsegarantifonden, så i altid er dækket af pakkerejseloven, når i bestiller hos JeresFerie. 

Vær opmærksom på at nogle grupperejser er lavet til mindre grupper, så fra 2 personer og op, hvorimod andre har et minimumskrav for 10 personer og mere. Se mere om dette inde på hjemmesiden Grupperejser

Med lokalt samarbejde og mange lokale samarbejdspartnere kan JeresFerie tilbyde billige ture og lokale diamanter, som i ikke finder andre steder. Dette er også en måde, hvorpå JeresFerie kan være behjælpelige under jeres ferie såvel som selve planlægningen, da JeresFerie kender områderne og de lokale, som i rejser til.