Få et massageapparat til dine ømme muskler

Massage er noget, de fleste vælger til som en dyrere løsning, når de alligevel er på hotel, ude at rejse eller som en prioritet i hverdagen en gang om ugen eller lignende. Men du kan faktisk få effektiv massage derhjemme, ved hjælp af forskellige løsninger.

Et håndholdt massageapparat kan være en praktisk og let løsning til massage i eget hjem – og endda også når du er alene. Du er derfor ikke afhængig af andres hjælp, og du kan tage massageapparatet frem, når det passer dig, og når du har lyst til massage. På Nettofitness.dk kan du se et udvalg af forskellige håndholdte massageapparater.

Et massageapparat til dine ømme muskler

Mange massageapparater har mulighed for at ændre funktionaliteten. Det vil sige, at du kan få forskellige mundstykke, der har forskellige funktioner til forskellige behov. Du kan fx få mundstykke, der er blødere i materialet, og rammer over et bredere område, som er oplagte til generel massage på større overflader som skuldrene, nakken og ryggen. Her kan du få effektiv massage med de forskellige hastigheder, og områderne kan hurtigt blive varmet godt op.

Du kan også få mundstykker, der er formet mere i en spids, som kan gå ind og massere og arbejde på meget præcise områder. Det er især effektivt, hvis du er øm på meget konkrete steder, eller hvis du har steder, du kan pege ud, som trænger til at blive varmet op og masseret. Dette er især også effektivt, hvis du har spændinger og myoser. Den præcise masseren kan løsne op og få dig til at slappe mere af.

Forskellige hastigheder skaber smarte muligheder

På de fleste massageapparater har du mulighed for at justere hastigheden på selve massagehovedet. Det betyder, at du kan vælge en massage, der går hårdt i dybden, ved en højere hastighed. Men du kan også vælge en mildere massage, ved at vælge en lavere hastighed.

Det smarte er, at rækkevidden kan være stor, og derfor kan variationerne være mange, så du har mulighed for at justere ret præcist, så det passer til dig. Nogle af mundstykkerne kan også være fremstillet af hård plastik, og deres form gør, at det ikke er behageligt at massere med den højeste hastighed, hvorfor det er smart at kunne justere, så det er behageligt.

Når du skal have massage, er det nemlig vigtigt at kunne slappe af i kroppen, så du får det meste ud af massagen. Det virker nemlig bedst på afslappede muskler.