En Foam Roller er et musthave til styrketræningen

AV AV AV – Kender du det? efter en hård omgang styrketræning?

Så burde du prøve at skaffe dig en Foam Roller. Her får du et redskab som giver dig hvad du har brug for, nemlig afspænding og massage! Du vil gerne træne igen i morgen? men kan ikke rigtig, for ømheden er enorm! Så er det genialt med Foam Rolleren. Den gør dig træningsklar igen, hvis du bruger den optimalt! Der findes mange forskellige øvelser du kan lave. Det eneste der bare er vigtigt er at få løsnet op.

De 3 gode Foam Rollers 

Der findes mange størrelser, former og udgaver af Foam Rollers, men de tre nedenstående er nogle du kan overveje, om skal være din næste Foam Roller

Den Kendte Foam Roller fra Trigger Point, hvad kan den? 
Dette er en af de mest kendte på markedet, og en af dem du ser de fleste steder. Kvaliteten er i top og prisen er virkelig god! 

Fitwood Foam Roller, hvad kan den?

Er et mærke af høj kvalitet, men er også en del dyrere end de andre. Men hvis du går op i kvalitet og gerne vil have den perfekte Foam Roller, er det den du skal gå efter. 

Blackroll Foam Roller, hvad kan den? 
Blackroll er en af de andre kendte brands i denne kategori, og de har uden tvivl et produkt af en høj kvalitet til en fornuftigt pris. 

Alt i alt, kan du overveje en af ovenstående Foam Rollers, men der findes mange flere varianter. Det handler om at finde den rette til sit eget behov. Den er perfekt til din hjemmetræming eller udendørs træning. Det er op til dig! 

Gør din Roller til en del af din træning ved at bruge den til din opvarmning, yoga, pilates, eller når du er færdig med at træne. 

Hvis du træner sammen med andre, så spørg om i kan sætte tid af til udstræning før og efter træningen, så du får tid sammen med din Foam Roller og måske dine træningsvenner, også kan se hvor effektivt det egentlig er for ømheden med en Foam Roller. Du gør ihvertfald dig selv en tjeneste. Du kan læse meget om Foam Roller Her og se de forskellige varianter. Prøv at finde nogle videoer der kan inspirere dig på nettet, der ligger mange på fx. Youtube, hvor de også viser hvordan du udfører øvelserne korrekt. Held og lykke!

Læs også En guide til dig der skal købe en Foam Roller om Foam Roller hos phbooking.dk.