3 gode grunde til at prøve parterapi

Selv det bedste parforhold kan opleve tumulte dage, når hverdagens gøremål og skavanker banker på døren. Det kan være svært at håndtere det praktiske dagligdags liv sammen med spændingen og kærligheden ved et parforhold, og oftest må det sidtnævnte bøje sig for den praktiske hverdag. Derfor kan alle parforhold have brug for støtte og hjælp til at komme videre i processen, så sure miner, uoverensstemmelser og dårlig stemning ikke tager over og bliver destruktivt for jeres parforhold. I kan derfor overveje at prøve parterapi hos Korsaa, hvilket er en god mulighed for at få klarhed og ro i jeres forhold. Læs med her, hvor vi giver dig tre gode grunde til at prøve parterapi, eller gå direkte ind på hjemmesiden korsaa.dk og læs mere om parterapi og jeres muligheder som par. 

1. Skab klarhed for jer begge

Parterapi er en glimrende mulighed for at skabe overblik over jeres situation og få sat ord på, hvad jeres situation indeholder af problemer. Først når i har fået skabt klarhed omkring, hvad problemerne bunder i, kan i arbejde videre med disse problemer. Parterapi giver jer værktøjerne til både at få skabt denne klarhed, men også gode værktøjer til hvordan i så kan komme videre med jeres situation og sammen arbejde hen mod et bedre og fungerende forhold. Det er derfor også en god mulighed for at få sat ord på alle bekymringer og utalte ord imellem jer, så i kan starte fra et godt nyt startsted og få styrket jeres forhold på denne måde. 

2. Giver praktisk og følelsmæssigt støtte

Søger i parterapi på grund af en skilsmisse, så kan parterapi give jer begge både praktisk og følelsesmæssig støtte, da i kommer til at stå over for mange svære valg og muligheder. I skal tage stilling til selv de små ting som for eksempel hvordan siger i det til jeres børn og jeres omgangskreds, hvordan håndtere i deres reatkion, hvordan planlægger i fremtiden sammen og så videre. Det er hårdt at tage stilling, og der vil være mange følelser i klemme, og derfor kan parterapi gøre processen en anelse nemmere ved at bringe støtte til jer begge. 

3. Få skabt ro i kaosset

Parterapi hos Korsaa foregår som psykoterapi, hvilket er en måde at få skabt ro i det kaos, der er i dit hoved. Dette kan hjælpe jer begge med at få skabt fornyet fokus og glæde i tilværelsen – enten sammen eller hver for sig.