Fire gode gaveideer til ham

Hvad skal jeg give manden, der har alt? Det er et spørgsmål, som mange stiller sig selv, når der skal gives gaver til mand, far, bedstefar eller lignende. 

Der er hjælp at hente i denne artikel, hvor du får fire sjove, praktiske og lækre gaver til ham. Giv en gave, som han bliver rigtigt glad for. Få mere inspiration til gaver til ham her: Gaver til ham

1. En varm sweater med julemotiv

Hvis han har sans for humor, hvorfor så ikke give ham en gave, der både varmer og underholder? En julesweater er en sjov og varm trøje, som kommer i både platte og smukke mønstre. Skru op for hyggen i vinteren og giv din mand en julesweater, f.eks. med et stort rensdyr en nisse eller lignende. Han vil takke dig, fordi du har fundet en gave, som passer perfekt til hans humoristiske og varme væsen. 

2. Eksklusiv parfume: Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette

Er han en type, der går op i sin tøjstil og som gerne vil dufte godt? Så kunne en duftgave være en glimrende idé til ham. Du kan f.eks. købe en klassiker: Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette. Duften beskrives som en orientalsk fougere-duft, opbygget af mynte, lavendel og vanilje. Din mand vil sætte pris på denne friske og sexede duft, som er en perfekt blanding af virilitet og sensualitet. Det er duften til en hård fyr med et blødt hjerte. 

3. Lækkert køkkenudstyr: Petromax støbejerns plande

Er han til madlavning, så kunne du også overveje at investere i en kvalitetspande, som han vil nyde at bruge til at lave mad til hele familien. 

Panden er 35 cm i diameter og har en fantastisk varmeevne som hører til i et veludstyret køkken. Han kan lave lækre retter både i hjemmet eller på turen med denne pande. Denne støbejernspande fungerer på alle former for komfurer, både induktion, gas, keramisk og selvfølgelig bål. Denne slags støbejernspande er bare kram, og holder uanset hvad du udsætter den for. 

4. Eksklusivt ur: Dissing Date Steel/Black ur

Dette ur er en perfekt gave til ham, der gerne vil have et klassisk elegant herreur i høj kvalitet. Uret har en behagelig jubilee lænke, der er udført i rustfrit stål. Han får et ur med en sort urskive, der passer til alle lejligheder. Uret har safirglas, det stærkeste og mest modstandsdygtige glas til ure. Glasset er også ridsefrit.