Udfold din kreativitet i 3D

Vil du gerne blive mere kreativ?

Mange af os går med en lille kreativ drøm inden i os og ville i virkeligheden gerne have mulighed for at lave flere kreative projekter. Det kan være du gerne vil male og udvikle dig indenfor oliemaling, eller at du vil lære at klippe klistre bedre eller at du ville ønske du kunne 3D printe alle dine idéer til live.

Der er mange ting man kan gøre for at være kreativ, men det kan være svært at skulle overskue alle de mange ting man skal købe og alle de forskellige ressourcer og øvelser der skal til. Dog kan der heldigvis være løsninger. Og en af dem er en 3D pen. Med en vildt sjov 3D pen, kan du tegne ligesom du normalt gør, men i 3D. Det vil sige at du kan bygge og skabe alt du har lyst til bare med et enkelt stryg af en pen. Det tager situationen som du kender den til et helt nyt lag, og giver dig mulighed for praktisk talt at 3D printe i fri hånd. Så er du sikker på, at du altid får præcis hvad du ønsker dig.

Hvorfor er 3D pennen så fed?

– 3D pennen kan bruges af alle. Selv små børn kan godt få glæde af denne pen, så de kan tegne alt som hjertet ville begære. Men den er også ideel til voksne, der ikke har masser af plads til at have malerier og alt muligt over det hele, men stadig gerne vil udleve nogle af sine kreative drømme. Det her er en nem måde du kan gøre det fra dit eget hjem.

– Den kommer med tre forskellige farver. Så kan du ikke bare bygge og tegne hvad du har lyst til, men du kan også tænke over forskellige farvekombinationer og bygge dem sammen for at få timevis af sjov. Og synes du ikke at de tre patroner der kommer med er nok, så kan du købe ekstra i løskøb. 

– Den er nem at skaffe og kan bringe sjov rigtig længe. På 3D pen kan du finde en 3D pen rigtig billigt og nemt, som du kan få leveret direkte til din dør, så sjoven kan starte med det samme. Så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at udfolde dig kreativt når du har muligheden lige ved siden af dig. Så skal du bare vælge hvad du gerne vil tegne.