Rejseguide: Sommerferie på Bornholm

Alt tyder på at sommerferien skal afholdes i Danmark i kølvandet på corona pademien, som har ændret hele verden de sidste par måneder.

Det er også en rigtig god idé at holde sin sommerferie i Danmark, og derved støtte virksomheder som lider under corona pandemien, og kæmper for at holde hjulene i gang. Vi har lavet en rejseguide til dig, hvor du forhåbentligt kan indhente lidt inspiration til en dejlig sommerferie i Danmark, hvor vi har taget udgangspunkt i Bornholm. 

Rejseguide til sommerferie i Danmark – for Danmark har meget at byde på, og der findes jo intet bedre end en dansk sommer. Mulighederne for en fantastisk sommerferie er mange, og hver en landsdel i Danmark har noget at byde på, men især Bornholm kan anbefales, og skiller sig i den grad ud fra andre steder i Danmark. 

Turen går til Bornholm

Bornholm er en lille ø, som er en perle at besøge i danske land. Bornholm byder på smuk natur, flotte rundkirker, ruiner, historie og meget mere. Det er også nemt at komme til Bornholm, hvor der går en færge direkte fra Ystad i Sverige, og der går også en færge fra Køge direkte til Rønne, som man vel godt kan kalde for Bornholms hovedstad. 

Men hvad skal man så se på Bornholm? 

  • Hammershus – en smuk ruin af en middelalderborg, og så gemmer der sig en ret vild historie bag den smukke ruin!
  • Opalsøen – en stor sø omkrænset af klipper, hvor du har mulighed for at svæve henover søen på en svævebane. Det er altså ret vildt!
  • Rundkirkerne – man skal bare opleve de smukke rundkirker, når man er på Bornholm. Østerlars rundkirke er at anbefale, og der kan man endda komme helt op og gå rundt i rundkirken under taget. 
  • Joboland/Brændesgårdshaven – er man til forlystelsesparker, så er Joboland/Brændesgårdshaven et besøg værd. I Joboland/Brændesgårdshaven er der også et super fedt vandland, hvor man kan bruge mange timer, på en varm sommerdag! Vi tør godt love, at det er et hit for hele familien.
  • Balka Strand – den mest populære badestrand på Bornholm, og det forstår man godt. Balka Strand er en yderst lækker sandstrand, og vandet er helt klart. Det er den perfekte strand, hvis man også har småbørn med, da man skal rigtig langt ud i vandet, før at der bliver dybt.

Der er også et hav af overnatningsmuligheder på Bornholm – du kan finde alt lige fra hyggelige sommerhuse, hoteller, vandrehjem og campingpladser.